‘Er valt altijd iets te spelen’

Iedereen is uniek en elke organisatie is uniek. Dat is leuk, maar we willen geen eenlingen zijn. We willen bij de groep horen. Binnen zo’n groep je eigenheid bewaren, inzetten en sterker maken dat is wat elke organisatie voor zijn medewerkers wil. Spelen kan daarbij de verrassende helper zijn.

Spelen is magisch

Van spelen worden mensen blij, het werkt verbindend en zorgt voor meer zelfvertrouwen. Als je vrijuit durft te spelen dan durf je jezelf te laten zien. Het laat je voelen wie je bent en waartoe je in staat bent.

Perfectionisme en improvisatietheater is een gouden combinatie. In improvisatie ligt namelijk niets vast. Je mag het allemaal zelf invullen. Als iets nog niet vastligt kun je het dus nooit fout doen. Dat geeft ruimte om dingen uit te proberen, om aan te voelen wat je durft, wat je eng vindt, waar je nog kunt groeien.

Lachen staat voorop tijdens het spelen. Je lacht om jezelf en om elkaar, het is onvermijdelijk. Het lachen zorgt voor ontspanning. Ontspanning zorgt voor openheid, voor waardering en voor vriendelijkheid, naar jezelf en naar de ander.

In mijn lessen creëer ik een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Met mijn humor, positieve instelling en openheid krijg ik iedereen aan het spelen. Via het toneelspelen bied ik een podium omdat ik weet hoe belangrijk het is om jezelf te zien, te laten zien en dan gezien te worden.

Geef je je medewerkers speelruimte, dan geef je je organisatie vrolijke en gemotiveerde mensen. Durven jullie buiten de lijntjes te kleuren en te kiezen voor een alternatieve ‘heisessie’? Ga spelen!

Maatwerk

Ik lever maatwerk. Ik luister naar jullie vraag, denk mee over mogelijkheden en in samenspraak komen we tot een mooi programma. Mijn lessen zijn laagdrempelig en vrolijk. Zeer geschikt om iedereen aan het spelen te krijgen. Dus geen vrees voor podiumvrees.